Exposanteninformatie

Art Groningen is een kunstbeurs bedoeld voor een breed publiek uit de (voornamelijk) Noordelijke provincies. Alle hedendaagse kunstvormen zoals schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek, houtwerk en sieraden zijn er te zien en te koop. Als exposant hoeft u uw werken niet voor te leggen aan een toelatingscommissie. In principe kan elke kunstenaar en galerie deelnemen. Op die manier ontstaat er een enorme diversiteit in exposanten en geëxposeerde werken. (De organisatie behoudt zich wel het recht voor om sommige deelnemers te weigeren om rede van kwaliteitsbewaking.)

Doelgroep en aantallen
Art Groningen bereikt een breed consumenten publiek en is daarmee een uitgelezen kans om uw bedrijf en werken te presenteren. Tijdens de vorige editie in 2016 (in Assen) waren er ruim 100 deelnemers en passeerden een kleine 3.200 bezoekers de entree.

Tarieven
De beursvloer van Art Groningen bestaat uit een mooie samenstelling van professionele beursstands en nette marktkramen. Deelnemers kunnen kiezen uit:
- Een complete stand van ca. 12m² voor maar € 240,-
- Een nette marktkraam van 4m x 1m voor maar € 150,-

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om een beursstand op maat af te nemen. Neemt u daarvoor contact op met de organisatie om de vele mogelijkheden te bespreken. (Genoemde prijzen zijn exc. BTW.)

 

Hieronder ziet u een voorbeeld van een marktkraam en van een complete stand.