Bezoekersinformatie

Art Assen is Art Groningen
Met succes heeft de organisatie het altijd succesvolle evenement vorig jaar verplaatst naar Martiniplaza in Groningen. Daar wordt de kunstbeurs Art Groningen voor de tweede keer op dezelfde manier, met (veelal) dezelfde exposanten en zelfs met dezelfde beursindeling georganiseerd op zaterdag 22 en zondag 23 september 2018.

Meest veelzijdige kunstbeurs van het Noorden
Tijdens Art Groningen is een grote verscheidenheid in kunst te zien en te koop. Van klassieke schilderkunst tot hedendaagse kunst, van scupturen en bijzonder glaswerk tot fotografie en design. De ruim 100 exposanten presenteren er voor elk wat wils en in alle prijsklassen. Dus of u nu als kunstliefhebber op zoek bent naar dat ene speciale item, als hobbyist inspiratie op wilt doen of gewoon iets moois zoekt voor bij u thuis aan de muur; Art Groningen is er voor iedereen.

Wat is er te doen?
Tijdens Art Groningen kunt u kennismaken met galeriehouders. Maar er zijn ook veel kunstenaars die zelf hun werk presenteren. Soms kunt u ze ook ‘live’ aan het werk zien. Steekt u ook zelf graag de creatieve handen uit de mouwen? Ook dat is mogelijk tijdens een workshops landschap- of portretschilderen. Ook kunt u ter plekke een portret laten maken. Binnenkort vindt u hier de link naar het complete programma van Art Groningen.