Bezoekersinformatie

Art Assen wordt Art Groningen
Dit jaar zou Art Assen voor de achtste keer plaatsvinden. Maar een drastische verandering in de samenwerking met de locatie, heeft de organisatie doen besluiten om het altijd succesvolle evenement te verplaatsen naar Martiniplaza in Groningen. Daar wordt de kunstbeurs onder de naam Art Groningen op dezelfde manier, met (veelal) dezelfde exposanten en zelfs met dezelfde beursindeling georganiseerd op zaterdag 9 en zondag 10 december.

Meest veelzijdige kunstbeurs van het Noorden
Tijdens Art Groningen is er een grote verscheidenheid in kunst te zien en te koop. Van klassieke schilderkunst tot hedendaagse kunst, van scupturen en bijzonder glaswerk tot fotografie en design. De ruim 100 exposanten presenteren er voor elk wat wils en in alle prijsklassen. Dus of u nu als kunstliefhebber op zoek bent naar dat ene speciale item, als hobbyist inspiratie op wilt doen of gewoon iets moois zoekt voor bij u thuis aan de muur; Art Groningen is er voor iedereen.

Wat is er te doen?
Tijdens Art Groningen kunt u kennismaken met galeriehouders. Maar er zijn ook veel kunstenaars die zelf hun werk presenteren. Soms kunt u ze ook ‘live’ aan het werk zien. Steekt u ook zelf graag de creatieve handen uit de mouwen? Ook dat is mogelijk tijdens een workshops landschap- of portretschilderen. Ook kunt u ter plekke een portret laten maken. Binnenkort vindt u hier een link naar het complete programma tijdens Art Groningen.